За нас

Insta Photo е нашата сбъдната мечта, реализирана след много труд и усилия, и благодарение на нашия малък, но сплотен екип.

Продължаваме да се развиваме в сферата на фото услугите със същата страст и амбиция както отпреди 10 години, когато стартирахме. Защото обичаме това, което правим – да съхраняваме Вашите най-ценни и любими мигове, и да създаваме оригинални и персонализирани подаръци за Вас и Вашите близки.

Тъй като най-важната част за нас сте Вие - нашите клиенти, затова се стараем винаги да бъдем безупречни в качеството на предлаганите от нас услуги. Сърцето на нашето фотостудио е принтерът EPSON SL-D700, с който поддържаме отлично качество на отпечатаните снимки, които превъзхождат снимките, отпечатани на остаряващите химически мини-лабове. Разбира се, използваме оригинални мастила и хартия от EPSON, за да запазим характеристиките на снимките съвършени.

Стараем се да предлагаме богат избор от рамки и албуми, за да задоволим всеки един вкус и всеки един от Вас да бъде доволен и удовлетворен от направения избор. Търсите интересен и оригинален подарък – посетете ни.

Освен онлайн можете да ни откриете и в Park Center Sofia всеки ден от 10 до 20:30ч. – ще Ви очакваме.